Uppdatering!

Hej hopp!

Nu är det dags att damma av bloggen:) Alldeles för länge sedan sist! Nu har tävlingssäsongen i agility dragit igång och så här ser kalendern ut:

Maj:
6/5 Träningstävling på klubben.
14/5 Officiell tävling i Linköping, agility- och hoppklass 1.
Ev. 28/5 Inofficiell tävling Torslanda, öppenklass hopp.
Ev. 29/5 Inofficiell tävling Stenungsund, öppenklass hopp.

Juni:
6/6 Officiell tävling Göteborg, agility- och hoppklass 1.
12/6 Officiell tävling Bollebygd, agility- och hoppklass 1.

Juli:
16/7 Officiell tävling Fagersta, agility- och hoppklass 1.

Årets tävlingsdebut (inofficiellt) gick av stapeln igår då "Majhoppet" arrangerades på Kallebäcks brukshundklubb här i Göteborg. Jag var anmäld i öppenklass hopp och banan var en riktig utmaning! Tyvärr blev det en diskning på slutet men matte var så stolt över mig! Vi ser med spänning fram emot sommarens tävlingar!

När det gäller kurser så har det mest blivit agility för hela slanten. Inte mig emot! Jag är en riktig hoppetossa och jag äääälskar agility:) Inte för inte jag går under namnet Gasellen och Kängurun på dagis! Vi har även deltagit i en trimkurs i Härryda med Springer Väst. En heldag med både teori och praktik, mycket lyckad! Tyvärr lyckdes inte ens trimexperterna få bukt med mitt "lurv" som uppkommit på sidorna. Men annars är jag i prima skick, om jag själv får säga:)

En rolig nyhet! Matte och husse letar hus!!! Det vill säga, jag kommer få en alldeles egen trädgård där det förhoppningsvis går att sträcka ut och springa runt, runt. Det får gärna finnas en och annan rabatt att gräva lite i, kanske något fint blomsterarrangemang som jag kan studsa runt i också. Drömmen vore en kuperad naturtomt, gärna lite berg som man kan klättra i!

Avslutar med ett par bilder från stugan i småland





/Sandypandy


RSS 2.0