Nya bilder

Här kommer ett par nya bilder på mig!


Se så fin jag är!


Kärlek


Det är skoj att attackera matte när hon ligger i soffan!

/Sandy-Bus

En dag ute på landet

Igår var jag, matte och husse ute på landet och hälsade på husses syster och hennes bullmastiff Cindy! Cindy var en jätteskoj lekkompis, bara man såg upp för hennes tacklingar:) Men jag gav igen med ett nyp i rumpan. Det var riktigt roligt att springa och studsa runt på åkrarna. Sedan introducerades jag och matte i klickerträning, jag fattade galoppen direkt! Och idag har vi övat sitt, ligg och tass med hjälp av klicker. Matte hade tänkt att anmäla oss till ett jaktinternat sista helgen i oktober, men tyvärr så var det fulltecknat. Attans otur! Men det kommer fler tillfällen! Här kommer lite bilder från gårdagen:


Full galopp!


Cindy kan spela död...


Bäst att undersöka lite...


Vem kan motstå denna blick?

Hörde att man lille cockerspaniel kompis Limerick är inlagd på sjukhus. Tänker på dig kompis!! Krya på dig!

/Sandy


En dag på stan

Hej hej!

Idag har vi gått en sväng på stan! Jag fick åka buss och spårvagn och det var inte ett dugg läskigt! Det var jättespännande och jag hoppade villigt på både spårvagn och buss. På stan var det mycket folk och jag fick många beundrande blickar och lite klappar från en gammal dam som också haft en springerspaniel en gång i tiden. Hon sa att det var en ras med humor:) Idag har matte frestat mig med köttbullar. När matte kommenderade ligg så var det bäst att lägga sig illa kvickt, man vill ju inte gå miste om de där goda köttbullarna!


Passar på att kramas med matte när vi väntar på spårvagnen


På spårvagnen

Hej hopp från Sandy!


Min första vecka

Nu har jag varit hos husse och matte i en vecka! Jag trivs riktigt bra här, jag får ju all uppmärksamhet:) Dagis är riktigt skoj och jag har charmat in mig hos dagisfröknarna! De ville tydligen kidnappa mig, men det gillade inte min matte:) Inte jag heller för den delen, för jag är väldigt fäst vid min matte och följer henne vart hon än går. Den här helgen har vi haft besök av cockerspanieln Limerick. Han var en helt ok filur, men tidigt, tidigt i morse började han tassa runt i lägenheten och då skällde jag minsann ut honom. Ingen får störa min skönhetssömn!


Kompisar


Grädde är gott!


Mums!


Inget får gå till spillo!

/Sandy

RSS 2.0